buAt bODo suDaaaa....

buAt bODo suDaaaa....
i'M tiReD oF tELLing, SCreAminG aND sHOuTinG aBOut iT..AnD thiS, wiLL bE a SiMpLe Way tO eXPReSS aLL bOUt iT!!~

=)

Daisypath Happy Birthday tickers

aDer seSapeR yaNg nAk ikUt?

Tuesday, October 11, 2011

11.10.11 → LayAn kECoMELan KUCing

hehehehehe cantek kan tarikh hari ni,....hehehehe
di sebab tarikh hari ni cantek...aku nak post lagu yg cantek kat sini...
hihihihihihi enjoy guys...

heheheheh menjadi kegilaan aku...

RUN by Snow Petrol, pernah di cover oleh Leona Lewis...

hehehehehee kat sini nak kongsi karaoke version....
huhuuhuhuh aku dah tahu lagu nyer camaner...so takder hal laa kalau aku nak letak yg karok nyer kat sini heheheheh kalau nk dengar yg full version, g laa rerajin cari yg youtube



hehehehe enjoy...harap sangat kalau ader masa leh g karok lagu ni!~

cheers!!~

2 comments:

  1. best kan...ehheheheehhe g laa cari lagu penuh dier...berbaloi²....

    ReplyDelete

cLicK² → ChURp²