buAt bODo suDaaaa....

buAt bODo suDaaaa....
i'M tiReD oF tELLing, SCreAminG aND sHOuTinG aBOut iT..AnD thiS, wiLL bE a SiMpLe Way tO eXPReSS aLL bOUt iT!!~

=)

Daisypath Happy Birthday tickers

aDer seSapeR yaNg nAk ikUt?

Wednesday, February 2, 2011

2.2.11 → doWn laGi...doWn LaGi..!~

perggghhh...apa nak jadi ngan aku ni.....malam ni bukan malam yg aku bangga kan....smua nyer cam serba serbi tak kna....

hati aku ni naper...? aper lagi yg nak di kesah² kan or terasa²kan ni??nak sedey² lagi wat per??

nak mengubat hati, aku pun g laa BW....then, tersangkut laa kat blog yg baru 1st time aku masuk....then, aku terdengar lagu kat bloggy dier...*dier buat auto-music

kedengaran laa lagu jiwang indon...tetiba tersentap hati aku...jadi feeling² lak.....

ni blog budak tu....sila CLICK okay.....

so, aku mengatal nak post lagu tu kat sini.....bole? mesti laa bole...sekati aku laa kan...blog aku....

huh....walaupun ni bukan type lagu yg aku suma dengar...tapi ntah napa malam ni leh layan plak...buang tebiat kot....isk....layan je laa korg ea....



psttt....sesaper yg nak cakap aku jiwang ker poyo ker mabuk ker aper ke..aku terima...
malam ni mmg aku emo sket...bukan sket...banyak!!!~
sila abaikan juga pada typo error okay....

cheers!~    

2 comments:

  1. don't get anything bring you down... u just get back UP UP UP and away.. lurve urself ye cyg~

    ReplyDelete

cLicK² → ChURp²