buAt bODo suDaaaa....

buAt bODo suDaaaa....
i'M tiReD oF tELLing, SCreAminG aND sHOuTinG aBOut iT..AnD thiS, wiLL bE a SiMpLe Way tO eXPReSS aLL bOUt iT!!~

=)

Daisypath Happy Birthday tickers

aDer seSapeR yaNg nAk ikUt?

Thursday, January 20, 2011

20.1.11 → Cost Per Actions (CPA) : Cara Terbaru Tingkatkan Earnings Nuffnang


Berita baik buat semua bloggers!. Kalau sebelum ini Nuffnang hanya menawarkan Cost per Click (CPC) ads and Metered Cost per Impression (mCPM), kali ini Nuffnang tampil dengan Cost per Actions (CPA) pula. Cost per Actions (CPA) ialah cara terbaru untuk Nuffnangers meningkatkan earnings dari Nuffnang. Caranya mudah sahaja. 

Jika produk yang di iklankan di beli oleh pengunjung blog atau pengunjung blog mengisi borang dalam iklan yang di paparkan hasil daripada klik di iklan tersebut maka Nuffnanger akan mendapat ganjarannya.   


Melalui cara ini, Nuffnangers berpeluang menjana pendapatan dari serendah RM1 ke RM20 bergantung kepada syarikat pengiklan. Namun begitu nilainya boleh mencecah RM50 jika hasil dari klik dari iklan itu membawa nilai tertentu kepada syarikat pengiklan itu. 
Memang tak sia-sia mendaftar dengan Nuffnang. Banyak faedahnya. 

okay...ayat kat atas ni sebiji sejabak aku copy dari salah satu blog yang aku follow....sila click kat SINI untuk ke page beliau okay.....

anyway, aku tak tahu byk sangat pasal Nuffnang ni.....masih lagi nak blaja sket² dengan bantuan rakan² blogger yang lain.....eheheheh trimas...Cheerrss!!!~

5 comments:

 1. ku tak tahu pon psl nuffnang nie
  duet aku x naek2 pon.
  huk3

  ReplyDelete
 2. hehehehehhehe same laa kita...huhuhuhu tak pernah cek pun hahahahhahahah

  ReplyDelete
 3. heheeheheh sesame laaa kita menjana pendapatan tambahan huahahahha

  ReplyDelete

cLicK² → ChURp²