buAt bODo suDaaaa....

buAt bODo suDaaaa....
i'M tiReD oF tELLing, SCreAminG aND sHOuTinG aBOut iT..AnD thiS, wiLL bE a SiMpLe Way tO eXPReSS aLL bOUt iT!!~

=)

Daisypath Happy Birthday tickers

aDer seSapeR yaNg nAk ikUt?

Wednesday, January 26, 2011

26.1.11 → Soalan yang tidak perlu di tanya : watper?

1. Kekasih saya adalah : seorang pompuan...hehehehhe lelaki tak besh!~


2. Saya sedang mendengar : bebelan daripada seorg lelaki yg mmpertikaikan soalan no 1....


3. Mungkin saya patut: wat sesuatu yang boleh tutup mulot mamat sekor kat blakang aku ni!~


4. Saya baru sudah : siapkan report untuk anta kat daddy


5. Beza rakan, sahabat, kawan : rakan; besh....sahabat; tabby blacky...kawan; none


6. Saya tidak faham : kenapa kamarul mesti makan limau kat blakang aku!!~ uuurrgggghhhh!~


7. Saya perlu mencari: ketenangan di cubicle lain h


8. Ayat terakhir yang dikatakan kepada saya : "ko kan process, ko lebey expert maaa" oleh kamarul


9. Makna kehidupan : hidup perlu ada keikhlasan pada diri sendiri...then, baru laa life akan jadi lebih seronok dan mudah....


10. Cinta itu adalah: errmmm...no comment


11. Saya paling suka : mmbazir, mencarut ngan ketawa terbahak²


12. Saya akan cuba : menjadi seorg anak yang baik??? bole?


13. Mengapa rakyat Malaysia suka menggunakan LAH di akhir ayat mereka : ntah...g tanya PAK LAH....


14. Telefon bimbit saya : sangat dah kronik..tiba masa nak tukar baru


15. Katil saya : dah lama tak guna...sbb suka tido depan tv kat ruang tamu...


16. Soalan yang bagi saya tidak perlu ditanya : watper?


17. Teknologi adalah : sumthings yg mmbuatkan aku mendapatkan pendapatan aku hari ni...


18. Bagaimana saya boleh memasak masakan yang saya paling pandai masak : dengan ikut suka aku~


19. Semalam : sangat bz!


20. Hari ini : agak tak bz YET!~


21. Malam ini saya akan : sambung keje lagi kat umah....


22. Esok pula saya akan : sambung keje lagi kat kilang...


23. Saya betul2 inginkan : rambut yg cantik!~


24. Badminton atau futsal : futsal....


25. Karaoke : IS A MUST!~


26. Kereta : cabuk warna hitam....


27. Bilik yang terang atau gelap : samar²....menghala ke kegelapan..


28. Makanan jepun adalah : shusi king....yummy~~


29. Ayat terakhir yang nak anda katakan pada seseorang : kamarul sebok laaa!!~


30. Siapa yang anda tag : aliya, jannah, ain [walaupun aku dapat entry ni dari ain], fatihah, bert, ben, hatigadis, azlina, gadiscomot, gadiskoma 

2 comments:

  1. wah,kena tag la ni..baiklah.
    nanti free aku buat..ho ho ho.
    thanks!x)

    ReplyDelete

cLicK² → ChURp²